TEULINGS
TEULINGS
CONSULT

redstone®

Schimmels gedijen overal daar waar het in een gebouw te vochtig is, of dit nu van buiten of van binnen in de muren dringt. Schimmelaanslag richt ieder jaar in de bouw voor miljarden schade aan en is bovendien een echte bedreiging voor de gezondheid van mensen. Waar het om gaat is om er duurzaam van af te komen en zich daarbij niet van bekende producten te bedienen die slechts tijdelijk een oplossing bieden. Teulings Consult kiest voor de beproefde redstone producten die redelijk in prijs, milieuveilig, effectief en innovatief zijn.

 

· om oppervlakten schimmelvrij te maken :  redstone SuS

· voor goede en gezonde lucht: antisporen-verneveling AsN

· drievoudige zekerheid door het redstone  WOS-systeem, dit bestaat uit de

         WOS verwijderaar, WOS voorstrijkmiddel en de WOS anti-condens-verflaag.

De sanerings-stucplaat effectief bij de renovatie van metselwerk met vocht- en zoutschade.

Dit droge stucsysteem bestaat uit 2 calcium-silicaatplaten met daartussen een hydrophobe laag dat bestand is tegen vochtwerking en zoutuitbloei. Het is geschikt voor de snelle oppervlakte renovatie van zelfs sterk met vocht- en zoutschade belaste ondergronden. De plaat kan reeds na 24 uur afgewerkt worden. Door zijn hoge poreuze en hydrophobe eigenschappen is dit stuc- systeem geschikt voor het probleemloos opnemen van zout, zelfs bij een hoog gehalte in het metselwerk. De vorming van condenswater op dit stuc-systeem wordt verhinderd. Er is geen technische tijdsonderbreking voor het opbrengen van diffuus open verfafwerkingen noodzakelijk.

Hoog alkalisch gehalte van de platen belet de vorming van schimmelaanslag. Het systeem heeft alle voordelen tov het gebruikelijke natte sanerings-stucwerk (zoals zoutopname, hoog poriënvolume, diffuus open) zonder hiervan de nadelen te hebben (zoals lange droogtijd, geen zoutopname, verwerkingsfouten en technische onderbrekingen.

 

Masterclima® het ideale product voor binnen-isolatie en sanering. Het is een een lichte calciumsilicaatplaat met geringe dichtheid voor de verbetering van de warmteisolatie en voor het regelen van de binnenisolatie alsmede die van het woonklimaat.

 redstone Masterclimaplatte®

 

Masterclima® wordt ook toegepast bij bekleding van binnenmuren alsook voor het herstel van woon-/werkruimten na brand-, water-, of schade door schimmel.

 

redstone Masterclima® als Innendämmung bei denkmalgeschützten Fassaden

redstone Masterclima® als binnenisolatie bij gevel onder Monumentenzorg

De bijzondere eigenschappen maken een natuurlijke binnenisolatie bij stijlvolle of monumentale bouw mogelijk.

Bij de sanering van natte muren tengevolge van condensatie alsmede een snelle maatregel voor het droog maken van het gebouw als secundaire maatregel bij optrekkend vocht.
Redstone SuS
Redstone AsN
Redstone WOS